Over laminaat tot visgraat

Wie we zijn, en wat we doen.

Laminaat tot visgraat is ontstaan doordat we ons in steeds grotere mate afvroegen of we nog wel een fysieke winkel nodig hadden. We hadden onze handen vol aan het leggen van vloeren, en een groot deel van onze klanten was eigenlijk nog nooit bij de winkel geweest maar had ons online benaderd. Na zeven jaar hebben we daarom onze fysieke winkel gesloten.

Wel was het erg jammer dat we na het sluiten van de winkel minder met onze inkoopkanalen deden en kregen van diverse groothandels en schaverijen de vraag of we niks online wilde gaan doen. Samen met een goede vriend die thuis is in de online wereld zijn we toen deze webwinkel begonnen. Dat de website een succes is, is een understatement. Maar hierdoor kunnen we wel de scherpe prijzen en condities aanhouden die we hadden toen we de winkel nog voerden.

Uiteindelijk is het een goede beslissing geweest omdat we nu bij de mensen thuis hetzelfde advies kunnen geven en meer tijd hebben om ons legwerk nog perfecter te maken.

Over het team

In die zeven jaar zijn we geen klein bedrijfje gebleven en hebben we een team van ervaren en geschoolde parketeurs aan ons verbonden. Allen ingeleerd door de eigenaar van het bedrijf; meesterparketeur Mark van den Berg. Mark leerde het team het vak, en zag erop toe dat alle vloeren volgens zijn hoge kwaliteitseisen gemonteerd werden.

Het team heeft het beste gereedschap tot haar beschikking en er mag gezegd worden dat ze stuk voor stuk vloeren leggen met passie. Ons bedrijf kenmerkt zich door de goede sfeer, de kwaliteit van het werk en de keuze om te werken met kwaliteitsvloeren. Het is daarnaast fijn om te weten dat bij onze klanten altijd een gemotiveerde, bekwame en klantvriendelijke legger over de vloer komt en niet iemand die alleen voor zijn geld werkt.

We krijgen veel positieve reacties van onze klanten. Schijnbaar omdat ons advies en onze service net iets verder gaat dan bij onze collega’s. We vinden het prettig om service te verlenen en uit te leggen hoe je zelf een vloer legt bijvoorbeeld. Ondanks dat wordt onze legservice veel gebruikt. Dit zal niet in de laatste plaats te maken hebben met de aantrekkelijke prijs die men betaalt voor het werk wat geleverd wordt. Als wij een vloer komen leggen maken we duidelijke afspraken. Geen verrassingen achteraf en het scheelt je ook zeker een hoop zaagverlies.

Onze leggers kunnen alle soorten vloeren leggen op hoog niveau. Van een laminaatvloer tot een traditionele visgraat uitgevoerd met een bies en band, de kennis en kunde van ons team gaat net wat verder. En daar zijn we trots op!