Klik PVC vloeren

PVC vloeren zijn erg makkelijk te onderhouden, niet gevoelig voor vocht en geluidsreducerend.
Een klik PVC vloer leg je net als een laminaatvloer en is verkrijgbaar als visgraat klik pvc of planken ( pvc laminaat ).

Op deze pagina zie je alle klik PVC vloeren, zowel visgraat als planken.

Klik PVC - een slimme keuze!

Klik PVC, net zo makkelijk als laminaat om te leggen, maar alle voordelen van PVC.

Klik PVC vloeren zijn bezig aan een flinke opmars. De afgelopen jaren hebben de fabrikanten hun best gedaan om de vloeren steeds beter, en echter te maken. PVC ziet eruit als hout, en de structuur is dankzij technieken als ‘3D embossing’ zichtbaar en voelbaar. 

Klik PVC wordt ook wel PVC laminaat genoemd. Het is ongevoelig voor vocht, en kan dus in iedere ruimte gelegd worden. 
Houdt er wel rekening mee dat je PVC vloeren alleen op een zeer vlakke ondergrond kan leggen. Is je ondervloer niet recht, dan dien je deze te egaliseren. Niet leuk om te horen dat begrijpen we, maar wel noodzakelijk.

Voordeel is wel dat je dan zeker bent van een superstrakke vloer die je de komende 20 jaar sowieso niet meer hoeft te vervangen.

Naast de ongevoeligheid voor vocht, heeft klik PVC nog een voordeel. En dat is dat het contactgeluid van PVC een stuk lager is dan bij laminaat. PVC is kunststof en past zich aan de omgevingstemperatuur aan. Heb je dus vloerverwarming, dan kun je erop rekenen dat de PVC vloer heerlijk aanvoelt aan de voeten.

Naast het PVC laminaat, wat gelijk staat aan rechte planken, is klik PVC ook verkrijgbaar als PVC visgraat laminaat
De legmethode hiervan is in het begin wat ingewikkelder, maar als je een aantal planken hebt gelegd dan gaat de rest vanzelf. 
Houdt bij de visgraat klik pvc vloeren wel rekening met 7% tot 10% zaagverlies. Omdat alles schuin gezaagd moet worden kun je je voorstellen dat je met het leggen ook wat langer bezig zult zijn. 

Mocht je graag een visgraat klik PVC vloer hebben, maar het leggen een uitdaging vinden, kun je natuurlijk ook altijd gebruik maken van onze legservice.