Alle PVC vloeren

PVC vloeren zijn erg makkelijk te onderhouden, niet gevoelig voor vocht en geluidreducerend. PVC vloeren zijn verkrijgbaar als plak PVC / Dryback, of als klik pvc. Plak PVC wordt rechtstreeks op de vloer verlijmd. Klik PVC vloer leg je net als een laminaatvloer.

Verder heb je de keuze voor PVC stroken, of PVC visgraat. Beiden zijn leverbaar als plak pvc of klik pvc.
Op deze pagina een overzicht van alle PVC vloeren.

Over onze PVC vloeren

Zeker niet meer weg te denken in de vloerenwereld. Door de slijtvastheid en het gemak in onderhoud is dit een populaire speler geworden op de vloerenmarkt.

Er bestaan 2 soorten pvc vloeren. Klik pvc en gelijmd pvc.

Voor beide soorten geldt dat de ondervloer goed vlak moet zijn omdat het een dun product betreft. Klik pvc is goed zelf te leggen mits er sprake is van een vlakke ondergrond. Een gelijmde pvc vloer is niet raadzaam om zelf te doen.

De ondergrond moet namelijk altijd geëgaliseerd worden met de juiste middelen. Doordat deze vloer gelijmd moet worden is dit een klus die beter uitbesteed kan worden. Het voordeel van een plak pvc is dat het een vaste vloer is waardoor er strakker gewerkt kan worden en de vloer heeft een totaal ander loopgeluid.

Visgraat PVC

Visgraat PVC wordt tegenwoordig erg veel toegepast. De voordelen van een vaste vloer, de uitstraling van parket en het gemak in onderhoud van PVC. Dit maakt dit soort vloeren erg gewild.

In principe is het zelf te doen mits er naar onze aanwijzingen geluisterd wordt. Je moet de vloer eerst egaliseren en na het opschuren van de egaline kan je pas beginnen. Onze lijm maakt het mogelijk om dit heel rustig te doen. Maar geduld en nauwkeurigheid is ook echt nodig om het gewenste resultaat te krijgen.