Service & Garantie

Bezorgen

Voor iedere klant maken wij een aparte afspraak met een redelijk sluitende levertijd. Er kan van alles aangepast worden aan je voorkeur. Wij zijn geen bedrijf dat de vloer buiten zet en dan een belletje doet. We leveren netjes alles waar het hoort. Onze chauffeur heeft verstand van zaken en kan ook de situatie beoordelen. Bedenk bij de gewenste levertijd dat het stucwerk droog moet zijn en dat de vloer minimaal 24 uur moet acclimatiseren voordat je aan de klus begint en dat we op zijn minst 3 werkdagen nodig hebben om alles op jouw locatie te krijgen.
Er zijn daarnaast uiteraard wel onze algemene voorwaarden.

Retouren

In veel gevallen mogen artikelen retour. Houdt er wel rekening mee dat je de retourkosten wel moet dragen. Dat is bij een doosje niet zo’n probleem, maar als je een paar pakken laminaat terug wilt sturen lopen die kosten wel op. Heeft u een of twee pakken over dan raden wij aan deze goed te bewaren, door deze bijvoorbeeld op zolder op te slaan. In geval van schade door bijvoorbeeld water kan dit het verschil maken tussen de gehele vloer vervangen of alleen een paar delen aangezien je dezelfde kleur nooit meer terug krijgt. Verder is het natuurlijk belangrijk dat verpakkingen niet opengemaakt zijn, en dat ze onbeschadigd terug komen. Acclimatiseren kan gewoon in de verpakking zelf. Geopende en beschadigde producten nemen wij niet zomaar terug. Maar bellen mag altijd, dan kijken we of we er wat aan kunnen doen.

Verzendkosten

Wij verzenden de vloeren gratis bij bestellingen vanaf €500,=. Voor de meeste gevallen haal je dit bedrag bij een bestelling. 
Onder de €500,= zijn de verzendkosten €50,= voor bestellingen binnen Nederland met uitzondering van de waddeneilanden. Verzending naar de waddeneilanden is altijd op aanvraag. Kom je met de bestelling ‘net niet’ aan de €500,= stuur ons dan een mailtje. Afhankelijk van de locatie en bestelling kijken we dan of we het alsnog gratis kunnen brengen.

Garantie

Doordat we goede merken voeren heeft u altijd te maken met fabrieksgarantie. Dit varieert van 10 tot 30 jaar. In de vele jaren dat we dit werk doen is het nog maar enkele malen voorgekomen dat garantie nodig was. We onderhouden goede contacten met de leveranciers. Mocht het onverhoopt voorkomen kun je erop rekenen dat het opgelost wordt. We willen je wel graag wijzen op de Algemene voorwaarden. Die zijn helaas nodig om onszelf te beschermen voor hen die anderen wat minder gunstig gezind zijn.

Garantievoorwaarden

Om in aanmerking te komen voor garantie moet er sprake zijn van de juiste ondervloer en ondergrond en moeten producten onbeschadigd zijn en verpakkingen niet uitgepakt. Daarnaast dient de vloer volgens de technische regels gelegd zijn. Overige bepalingen vind je in de Algemene voorwaarden.