Visgraat klik PVC

De voordelen van een PVC vloer, het leggemak van laminaat en het uiterlijk van een houten visgraat vloer. Klik PVC visgraat is erg nieuw, maar is de markt aan het veroveren. Klik PVC is niet gevoelig voor vocht en het decor is levensecht.

Visgraat klik PVC vloeren

Met een visgraat klik PVC combineer je de voordelen van een PVC vloer met de look van een houten visgraat vloer en het leggemak van laminaat. Dit is waarom je voor visgraat klik PVC wilt kiezen.

Omdat de planken volledig van kunststof zijn is deze vloer ongevoelig voor vocht. De toplaag is dankzij de nieuwste technieken zeer hard waardoor het wel heel hard moet gaan om de vloer te beschadigen. De houtstructuur wordt dankzij nieuwe technieken niet alleen geprint, maar 3D embossed. Je ziet hout, je voelt de houtstructuren, maar het is toch echt PVC.

Visgraat klik PVC is nog niet op veel plaatsen verkrijgbaar, maar natuurlijk wel bij de vloeren webshop van Laminaat tot Visgraat, de webshop van de meesterparketteur !

Legservice

Visgraat klik PVC zelf leggen is prima te doen dankzij het kliksysteem zoals we dat kennen van laminaat. Uiteraard is dat kliksysteem nu kunststof. Het leggen van visgraat is wel wat lastiger dan gewoon stroken te leggen, maar als je de slag te pakken hebt wil je niet meer stoppen. Mocht je het nou toch wat spannend vinden, of wil je gewoon graag dat de vloer door vakmensen gelegd wordt, kies dan voor onze legservice. De meesterparketteurs van Laminaat tot Visgraat komen de vloer dan bij jou inmeten en leggen.

Afwerking, plinten en egalisatie behoren allemaal tot de mogelijkheden. Onze meesterparketteurs leggen namelijk al tientallen jaren vloeren van de hoogste kwaliteit.