Visgraat plak PVC

Een gelijmde PVC vloer is ultra-dun, en enorm stil. De PVC stroken worden rechtstreeks op de vloer gelijmd en zien er levensecht uit. De voordelen van PVC, het uiterlijk van een houten visgraat vloer.

Over visgraat plak PVC vloeren

Zeker niet meer weg te denken in de vloerenwereld. Door de slijtvastheid en het gemak in onderhoud is dit een populaire speler geworden op de vloerenmarkt. Er bestaan 2 soorten visgraat pvc vloeren. Visgraat klik pvc en visgraat plak pvc.

Voor beide soorten pvc geldt dat de ondervloer écht vlak moet zijn of moet worden geëgaliseerd. Klik pvc is prima zelf te leggen mits er dus sprake is van een vlakke ondergrond. Een plak pvc vloer is niet raadzaam om zelf te doen.

De ondergrond moet voor plak PVC namelijk altijd geëgaliseerd worden met de juiste middelen. Doordat deze vloer gelijmd moet worden is dit een klus die beter uitbesteed kan worden. Het voordeel van visgraat plak pvc is dat het een vaste vloer betreft die ook nog eens niet werkt. Hierdoor kan zeer strak gewerkt worden. Ook heeft een plak pvc vloer een totaal ander loopgeluid. Nauwelijks om precies te zijn.

Visgraat plak PVC voordelen

Visgraat plak PVC combineert de voordelen van plak PVC met het uiterlijk van echt hout. Met een visgraat plak PVC haal je een strakke vloer in huis die enorm veel charme en warmte aan jouw huis of kantoor toevoegt maar toch zeer praktisch is in gebruik.

Visgraat plak PVC is zeer slijtvast. Daarom kan het ook toepast worden in kantoren, winkels en huizen. En mocht er onverhoopt toch ooit wat misgaan, dan is een strook snel te vervangen zonder dat heel de vloer eruit moet.

Visgraat plak PVC is in snel tempo de Nederlandse vloerenmarkt aan het veroveren, met goede redenen!

Visgraat plak PVC is een veelgebruikt alternatief voor het visgraat parket. Het is zeer geschikt voor vloerverwarming omdat het zo dun is.

Visgraat plak PVC nadeel

Een nadeel van een plak PVC vloer, is dat deze niet kan worden toegepast op een ondergrond die werkt.
Visgraat plak PVC moet dus altijd op een cementvloer worden toegepast. Als de ondervloer van hout is, dan moet gekozen worden voor een zwevende vloer. Sinds kort hebben wij ook visgraat KLIK pvc vloeren in ons assortiment.

Daarnaast dient iedere vloer geëgaliseerd te worden. Omdat het product zo dun is (2-3mm) wordt iedere oneffenheid in de ondervloer afgetekend in de stroken. Het voordeel van egaliseren is dat je wel zeker bent van een strakke rechte vloer. En visgraat plak PVC is geen hard materiaal. Hierdoor voelt het ook erg lekker aan als je eroverheen loopt.